Despre noi

Raditech a inceput activitatea in anul 2005 ca un joint-venture cu o companie belgiana.

Raditech detine o unitate de productie in suprafata de 1100 mp echipata cu masini de prelucrari mecanice CNC .

Sediul organizatiei RADITECH este situat in Romania in nord-estul regiunei   istorice oras Iasi –  localitatea Vladeni.

Raditech are o experienta vasta in domeniul prelucrarilor mecanice de calitate.

Producatorii de masini cat si utilizatorii finali beneficiaza de produse de calitate fabricate in cadrul unitatii de productie RADITECH.

Raditech ofera solutii de fabricatie de piese ansamble si subansamble pentru aplicatii comerciale si industriale ca: industria feroviara, industria constructoare de masini agricole, industria constructoare de camioane-autobuze,Industria constructoare de compresoare si generatoare si pentru diverse industrii  prelucratoare.

Mediul inconjurator

Raditech se angajeaza sa protejeze mediul inclusive prevenirea poluarii rezultate din activitatea de productie. Impactul asupra mediului ,al proceselor de fabricatie este revizuit constant, cu scopul de a reduce consumul de materii prime si energie.

Sanatate si siguranta

Obiectivul organizatiei RADITECH este asigurarea unui loc de munca sigur si sanatos.Raditech asigura si ia masuri adecvate de prevenire a acidentelor in vederea minimizarii consecintelor acestora .

Pentru preintampinarea lor, Raditech incurajeaza angajatii sa adopte practice de lucru sigure si sanatoase indifferent de locatia lor sau de indatoriile lor.

Raditech urmareste in mod sistematic standardele de siguranta si desfasoara campanii de educare si constientizare periodica.